Українцям

Що краще солити форель чи сьомга що

Що краще солити сьомгу чи форель?

Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, лосось, кижуч, чавич. Яку вибрати залежить від ваших особистих переваг. Сьомга, форель і лосось – це жирніші види риби, тому їх м'ясо має гладку текстуру. У кижуча і чавичі пористіше м'ясо, вони мають трохи інший смак, але теж відмінно підходять для посолу.

Яка червона риба найкраще для засолювання?

Для засолювання підійде будь-яка Червона риба, хоч у кожного її виду є свої особливості. Форель, лосось і сьомга мають жирне і гладке м'ясо, кета і горбуша – більш сухі та краще підходять для дієтичного харчування, м'ясо кижуча відрізняється своєю пухкою структурою, а нерка має незвичайний, «крабовий» присмак.