Українцям

Як правильно треба розморожувати м'ясо

Звичайно, можна розморозити м'ясо під проточною водою, але тоді ви можете отримати пристойний рахунок, якщо у вас встановлені лічильники. Для розморожування невеликого шматка м'яса потрібно 1-2 години, для великого 3-4 години. М'ясо потрібно готувати одразу після розморожування.

Як правильно потрібно розморожувати м'ясо?

Покладіть на полицю, де м'ясо буде відтавати, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш чи філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залишіть продукт розморожуватися на кілька годин.

Як довго розморожується м'ясо із морозилки?

Скільки розморожувати м'ясо? Час розморожування залежить від розміру шматка. Наприклад, порційні шматки розморозяться за 6-8 годин. Великі шматки вагою 1,5-2 кг розморожуватимуться добу.