Українцям

Як приготувати цукор з сиром?

У чаші закип'ятіть воду в режимі "Суп" або "Мультиповар". Опустіть скляну локшину в окріп, за бажанням посоліть і додайте олію. Варіть 2-4 хвилини, не більше. Готову фунчозу відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

Готувати потрібно рівно стільки фунчозискільки ви можете з'їсти. Тому краще відварити її з розрахунку 100-150 г на порцію. Фунчозу можна, можливо розрізати після того, як вона буде зварена.

Ось кілька секретів приготування фунчози: Локшину залийте холодною водою та залиште на 10 хвилин. Злийте холодну воду і залийте окропом на 5 хвилин, потім промийте локшину під проточною водою. Дуже тонку локшину (діаметром менше 0,5 мм) потрібно залити окропом для швидкого заварювання.