Як зробити гуляш як у школі
Як правильно готувати гуляш?
Інструкція приготування
- М'ясо помити, нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити в олії.
- Додати дрібно нашатковану цибулю, посипати борошном, обсмажити.
- Перекласти в каструлю, залити 3 склянками гарячої води, додати томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і гасити 50 хвилин.
Похожі
Скільки часу гасити гуляш?
Гуляш із яловичини з підливою буде готовий через 50 хвилинТільки гасити його потрібно на невеликому вогні, щоб підливка не википіла. За 5 хвилин до готовності додати лавровий лист для покращення аромату підливи. Подавати готовий гуляш можна з вашим улюбленим гарніром та зеленню.