Українцям

Як зробити гуляш як у школі

Як правильно готувати гуляш?

Інструкція приготування

  1. М'ясо помити, нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити в олії.
  2. Додати дрібно нашатковану цибулю, посипати борошном, обсмажити.
  3. Перекласти в каструлю, залити 3 склянками гарячої води, додати томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і гасити 50 хвилин.

Похожі

Скільки часу гасити гуляш?

Гуляш із яловичини з підливою буде готовий через 50 хвилинТільки гасити його потрібно на невеликому вогні, щоб підливка не википіла. За 5 хвилин до готовності додати лавровий лист для покращення аромату підливи. Подавати готовий гуляш можна з вашим улюбленим гарніром та зеленню.